май 28, 2022

Реза4ка.ком

Новинарската резачка

Джулиана Гани тръгнала от ваната! Първата пластика на бюста я печели с конкурс

1 min readДжулиана Гани тръгнала от ваната! Първата пластика на бюста я печели с конкурс


Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани започнала с фотосесия във ваната на хотел в Асеновград, разкри пред „Телеграф“ самата тя. Красавицата си спомня добре началото на модната й кариера, стартирала с курс за модели в Пловдив.

„Записах се на един курс в родния ми град за манекени в дома на модата в Пловдив, беше около три месеца, там ни обучаваха как да позираме пред обектива, как да дефилираме, но аз много исках да се разчупя още повече и тогава си спомням ме откри един фотограф през Фейсбук, който ми предложи да направим професионална фотосесия.

Отидохме в един хотел в Асеновград и започнаха снимките. Не си представяйте, че е било нещо разголено или еротично, аз бях ужасно стеснителна и много притеснителна и за такива по-секси елементи беше трудно да се говори изобщо. Трябваше ми наистина много време, за да се отпусна и да се почувствам спокойна пред камера. Снимахме навсякъде в хотела, по коридорите, в стаите, фоайето, докато не се поуспокоих и накрая сесията завърши във ваната. Беше забавно и интересно“, спомня си Джулиана.

Оттогава досега тя има зад гърба си ужасно много конкурси и както самата тя се шегува: „Най-добре е да се провери в Гугъл на кой конкурс точно и кога се е явявала“. Иначе си спомня участието на Мис Пловдив, защото това е един от първите конкурси, на които се е явявала. След това идват още няколко по-малко известни състезания за красота, а Джули става все по-зарибена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.