октомври 4, 2022

Реза4ка.ком

Новинарската резачка

Маколи Кълкин стана баща

1 min read

Актьорите Маколи Кълкин и Бренда Сонг изненадаха своите почитатели, обявявайки съвсем неочаквано новина, че са станали родители за първи път. Бременността на звездата от редица продукции на „Disney“ е пазена в тайна до последния миг, когато наследникът им е проплакал в родилното отделение на болница, намираща се в Лос Анджелис.

Двойката е посрещнала сина си на 5-и април т.г. точно в 13:10 ч., като бебето е тежало 3,12 килограма, предава сайтът на сп. „Esquire“, който бе сред първите медии в Америка, отразили хубавата вест. Малко след появата на момченцето, носещо името Дакота (кръстено в памет на покойната сестра на звездата от „Сам вкъщи“, починала на 29 г. в автомобилна катастрофа през 2008 г.), родителите направиха съвсем кратко официално изявление, гласящо, че не са на себе си от радост заради отрочето си. Засега обаче, ревностно пазейки личното му пространство, те не са споделили с феновете си негови кадри.

40-годишният Кълкин и 33-годишната Сонг се срещнаха през 2017 г., на снимачната площадка на комедията „Changeland“, в която всеки от тях има роля. След като се върнаха обратно в Съединените щати, когато работата по филма, режисиран от дългогодишния приятел на Маколи – Сет Грийн, окончателно приключи, двамата взеха решението да заживеят под един покрив, купувайки си чисто нова къща в Града на ангелите, в която да започнат съвместния си живот на чисто. Така те прекараха цялата пандемия неотлъчно един до друг, заедно с трите си котки и един папагал. Сега обаче домашните им любимци навярно ще останат на заден фон, след като цялото им внимание ще бъде погълнато от новия член на семейството.

В началото на 2020 г. най-популярното пораснало дете в света сподели в свое интервю, че с Бренда правят опити за зачеване, допълвайки, че иска в най-скоро време да има наследник, тъй като с напредването на възрастта установява, че всичко около него се променя, в това число и собственото му тяло. Горе-долу по същото време, половинката му каза пред сп. „Esquire“, че просто няма как човек да бъде около Кълкин и да не се чувства щастлив. Тогава тя обясни, че те изразявали силните си чувства и привързаност един към друг с малки жестове, които си правили ежедневно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.