август 9, 2022

Реза4ка.ком

Новинарската резачка

Зоран показа с коя смени Силвия Петкова

1 min readЗоран и Анелия се срещнаха в „Сървайвър“

Миналата седмица Зоран Петровски и Силвия Петкова обявиха, че се разделят, след като месеци наред отричаха, че има такива изгледи за развой в отношенията им.


Двамата публикуваха пост в Инстаграм, с който обявиха, че вече не са заедно и всеки продължава по пътя си, но остават приятели и ще отглеждат детето си заедно. Какви са истинските причини за това решение обаче, изглежда тепърва ще става ясно.Може би част от тях са възникнали и покрай участието на Зоран в „Сървайвър“, когато самият той сподели, че е бил на косъм да изгуби семейството си заради забързаното всекидневие и липсата на време, което да посвети на любимата си и наследника им. Любопитното в случая е, че наскоро двамата са премахнали публикацията за раздялата си от мрежата. Но пък Петровски сякаш е намерил вече нова любов в живота…


Сега той публикува две снимки с участничка от „Сървайвър“, с която изглежда, че може би са повече от приятели. Става дума за Анелия, с която откровено играеха почти като отбор по време на шоуто, но никой не заподозря, че помежду им се е зародила любов.

Няколко часа по-късно Зоран е изтрил снимките от профила си. Те обаче, все още са видни в профила на Анелия. Именно от тях става ясно, че в момента двамата са заедно на къмпинг в Черноморец, но дали са в обща приятелска компания или като двойка, предстои да разберем, пише show.blitz.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.