ноември 29, 2022

Реза4ка.ком

Новинарската резачка

ПРИСТАВ БОГДАНОВ И ФЕРМЕРКАТА ВАЛЕРИЯ БЛИЗКИ РОДНИНИ?

1 min read

След като бе позабравен или поне в тази си светлина, от началото на месеца бившия фитнес модел Йоан Богданов отново си припомня годините, в които се бе превърнал в еталон за красив и стилен мъж.

32-годшния мачо, за който в последно време из медиите се ширят снимки от детските му години в компанията на потомците на някой от най-богатите семейства в страната, замени топмодела Марина Цветанова в ролята на пристав в предаването Съдебен спор.

Наш читател обаче ни изпрати още по-любопитна снимка от архивите на Богданов, която няма да откриете в социалните мрежи на красавеца. Фотосът не писъства и в тези на малкото сладко момиченце до него.

Тази поразяваща и сладникава фиозономия, дори две десетилетия по-късно лесно се разпознава. Бившата гимнастичка, финалистка за „Мис България“ и превърналата се в един от най-обичаните участници в предаването „Фермата“ Валерия Дочева, просто няма как да бъде сбъркана. Също като браточед си и тя се „скри“ от полезрението на клюки и медии.

Само няколно дни обаче след обявяването на Йоан Богданов като част от екипа на „Съдебен спор“, гръмна новината, че Валерия е сред участниците на тазгодишният сезон на „Фермата“ и един от най-красивите, работливи и харизматични участници за втори път ще радва зрителите пред малките екрани. Освен сред най-обичаните участници, старозагорката която през 2017 въртеше на малкия си пръст иначе наперения футболист Алек Манолов в риалитито е считана и за един от най-силните в шоуто и потенциален фаворит за успех в неговия финал.

Изненадващо или не, след близо десетилетие, в публичното пространство стана ясно за роднинската връзка между Йоан и на Валерия. Или поне за широката аудитория, тъй като в родният им край това далеч не е тайна.

На аргивният фотос, двамата се намират в село Тулово, което се намира в близост до родния им град Стара Загора. Именно там, Йоан и Валерия прекарват голяма част от детските и тийнейджърските си години и едва ли има жител на селото или околията, който да не знае кои са те.

И тук версиите са две. Първата е, че двамата са роднини, втори или трети браточеди които обаче семейства поддържат контакт непрекъснато още от преди двете телевизионни звезди да са се явили на бял свят. Ако тази версия е вярната и двамата имат кръвна връзка, то слухът гласи че Йоан и Валерия след дълги години топли роднински отношения се изпокарали като възрастни, а причината била спор за това, кой е по-популярен в района.

Според другия слух, обаче всико било както при първата версия с тънката разлика, че двамата нямали кръвна връзка, просто били сродени родове. Тя е и по-любимата сред клюкарите в Старозагорско.

Мнозина твърдят, че когато Йоан Богданов бил в апогея си и е бил сред най-желаните мъже в държавата и свалял жените с лекота, независимо от това за коя  дама става въпрос, решил че лесно ще има и своята близка от малък. Да ама не,  Валерия тотално отрязала мерците му, а Богданов се влюбил до уши и пред близки споделял, че Валерия е единствената жена, която не е успял да свали в продължение на много много години.

При всички положения обаче, както и да са се развили отношенията между треньорката по гимнастика и участвалия в сериала „София ден и нощ“ мъж, ние първи успяхме да открием тази така любопитна история.

На самата снимка в село Тулово Йоан е на не повече от 13 години, а Валерия около 10. Тези две сладки деца в компанията на своя по малка вероятно също роднина, едва ли са предполагали че 20 години по-късно ще бъдат разпознаваеми на широката публика, а за тяхните лични отношения ще се носят различни градски легенди..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.