октомври 3, 2022

Реза4ка.ком

Новинарската резачка

Луна точи лиги да става президент

1 min read

Изборите минаха, но вече се говори за предстоящите президентски през ноември, а както знаем мераците да бъде президент на България на Луна не са от вчера.null

Поп фолк изпълнителката, която превърна участието си във „ВИП Брадър“ в истинска пледоария в посока „колко добър президент мога да бъда“, явно все още не се е отказала от тази си идея. И като нищо да се кандидатира наистина на предстоящите избори.

„Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах вчера. Мисля, че няма да има промяна след тези избори“, споделя в скорошно интервю певицата, която прекарала изборния ден с инициативния си комитет.

Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело“, добавя още амбициозната блондинка, която преди броени дни отбеляза и 50-годишен юбилей, пише Novini.bg

Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентските избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество“, откровена е Луна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.